x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Noapte macabră în Vrancea: Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, după care a vrut să-și curme propria viață

Noapte macabră în Vrancea: Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, după care a vrut să-și curme propria viață

de Redacția Jurnalul    |    17 Aug 2023   •   07:50
Noapte macabră în Vrancea: Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, după care a vrut să-și curme propria viață
Sursa foto: Ziarul de Vrancea

Un bărbat și-a înjunghiat, miercuri seara, soția, iar apoi și-a provocat leziuni la nivelul gâtului, în comuna Nănești, județul Vrancea.

IPJ Vrancea fost sesizat miercuri seara prin apel la 112 despre faptul că, în comuna Nănești, pe fondul unui conflict spontan în familie, un bărbat de 40 ani și-a înjunghiat soția, după care și-a provocat leziuni la nivelul gâtului, fapta având loc în curtea imobilului acestora.

La sosirea echipajului de poliție, femeia nu prezenta semne vitale, iar echipajul medical a preluat bărbatul în stare gravă.

A fost anunțat procurorul de caz, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și echipa operativă din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești.

În cauză, se fac cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

Primarul din Nănești, Nuți Balinca, spune că gelozia extremă a dus la crima înfiorătoare:

Între cei doi soți erau tensiuni cauzate de gelozia extremă care a dus la acest gest oribil. Aveau doi copii minori, care au fost luați de rude. Amândoi și-au cumpărat o casă în comuna noastră. Ambii lucrau. Nu sunt din partea locului (n.r. din Poiana Cristei soțul și din Faraoane sotia), s-au stabilit în Nănești unde aveau o rudă. Neînțelegerile dintre cei doi erau cunoscute de mare parte din comunitate. În acest an au fost despărtiți la un moment dat. Ionelia a încercat să-și refacă viața, dar s-a întors acasă și s-au împăcat! ...Ca apoi să îi ia viața! Pentru fapta sa nu există scuză! Mai ales că au lăsat doi copii traumatizați. Este în fază critică soțul momentan, nu am vești despre starea lui de sănătate. Dar nu cred că poate fi iertat pentru ceea ce a făcut”, a declarat pentru Ziarul de Vrancea, primarul comunei Nănești, Nuți Balinca

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vrancea nanesti crima