x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cultură de canabis, descoperită de polițiști într-o localitate din județul Timiș

Cultură de canabis, descoperită de polițiști într-o localitate din județul Timiș

de Redacția Jurnalul    |    20 Oct 2023   •   08:57
Cultură de canabis, descoperită de polițiști într-o localitate din județul Timiș

O cultură de canabis a fost descoperită de polițiști într-o localitate din județul Timiș. Un tânăr a fost reținut și apoi a fost arestat preventiv.

Joi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu un procuror DIICOT Timișoara, au efectuat o percheziție, în localitatea Coșteiu, județul Timiș, la o persoană, de 34 de ani, bănuită de înființarea unei culturi de droguri de risc, respectiv canabis.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 5,7 kilograme cu inflorescențe de canabis, uscate, porționate și depozitate în recipiente din sticlă sau cutii, fiind pregătite pentru comercializare, 8 plante de canabis, totalizând 10 kilograme de masă verde de canabis și mai multe tulpini de plante culese anterior”, au anunțat polițiștii.

O persoană a fost dusă la sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Timișoara, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 34 de ani, pentru trafic de droguri de risc. Ulterior magistrații au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, au precizat polițiștii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: canabis timiş