x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cursuri suspendate la un liceu din Covasna, din cauza înmulţirii cazurilor de viroze şi gripă

Cursuri suspendate la un liceu din Covasna, din cauza înmulţirii cazurilor de viroze şi gripă

22 Ian 2020   •   16:22
Cursuri suspendate la un liceu din Covasna, din cauza înmulţirii cazurilor de viroze şi gripă

Direcţia de Sănătate Publică Covasna a luat decizia suspendării cursurilor la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Sfântu Gheorghe, în zilele de 22 şi 23 ianuarie, din cauza înmulţirii cazurilor de viroze şi gripă, ceea ce a dus la un absenteism ridicat în rândul elevilor, informează Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Covasna.

"Ca urmare a înmulţirii cazurilor de viroză respiratorie şi gripă la nivelul Colegiului Naţional "Mihai Viteazul" Sf. Gheorghe, constatându-se un absenteism ridicat de aproximativ 25% din totalul numărului de elevi, în data de 20 ianuarie şi 21 ianuarie, Direcţia de Sănătate Publică Covasna, în urma unei analize epidemiologice la nivelul acestei unităţi şcolare, concluzionează necesitatea suspendării cursurilor în această unitate de învăţământ pe perioada 22-23 01.2020, în vederea prevenirii şi combaterii răspândirii virozelor respiratorii conform recomandărilor Ministerului Sănătăţii", se precizează într-un comunicat al ISJ Covasna.

Potrivit sursei citate, la momentul actual nu sunt informaţii privind înmulţirea cazurilor de viroze respiratorii şi gripă la nivelul altor unităţi şcolare din Covasna.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: covasna gripă viroza