x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dealer de droguri din Craiova, reținut

Dealer de droguri din Craiova, reținut

02 Sep 2022   •   19:10
Dealer de droguri din Craiova, reținut

Un dealer de droguri din Craiova a fost reținut, după perchezițiile polițiștilor și procurorilor DIICOT. Oamenii legii au găsit în casa craioveanului bani și cantități importante de cannabis și cocaină.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc.

Potrivit procurorilor DIICOT, bărbatul a înființat și întreținut culturi de cannabis și a deținut cocaină, iar drogurile le comercializa către consumatorii de pe raza județului Dolj.

În urma celor două percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate culturi de cannabis indoor și outdoor, cantitățile de aproximativ 3 kilograme de canabis și 348 grame de cocaină, două cântare electronice de precizie cu urme de THC şi cocaină, precum și sumele de peste 19.000 lei şi peste 3000 euro.

În cursul zilei de vineri va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×