x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în cursa Valencia-Timişoara. Un pasager a făcut infarct și nu a putut fi salvat

Tragedie în cursa Valencia-Timişoara. Un pasager a făcut infarct și nu a putut fi salvat

de Redacția Jurnalul    |    26 Ian 2023   •   15:55
Tragedie în cursa Valencia-Timişoara. Un pasager a făcut infarct și nu a putut fi salvat

Panica la bordul unui avion Wizz Air care a facut cursa Valencia – Timișoara. Un pasager a făcut infarct în timpul aterizării avionului și nu a putut fi salvat.

Omul, în vârstă de 78 de ani, a suferit un infarct, iar primul ajutor i-a fost acordat de către personalul de bord.

Totodată, a fost alertat serviciul de urgenţă, astfel că un echipaj SMURD a intervenit rapid la sosirea avionului pe Aeroportul Timişoara, joi, în jurul orei 12.30.

Medicii au încercat să-l readucă în simţiri pe bărbatul aflat în stop cardio-respirator, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta n-a mai putut fi salvat.

Trupul neînsufleţit va fi preluat de medicii legişti, iar poliţiştii au început cercetările pentru a stabili cu precizie cum a murit bărbatul, potrivit Opinia Timișoarei.

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii Biroului de Poliție Transporturi Aeriene Timișoara au fost sesizați joi de reprezentanții Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara cu privire la faptul că la bordul unei aeronave, care circula pe ruta Valencia-Timișoara, se afla un bărbat care avea probleme de sănătate.

În momentul în care aeronava a aterizat, un echipaj medical a examinat starea bărbatului de 67 de ani și l-a transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, bărbatul a decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.

×
Subiecte în articol: accident infarct Wizz Air