x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire macabra făcută de un echipaj al ISU Banat

Descoperire macabra făcută de un echipaj al ISU Banat

18 Mai 2016   •   09:36
Descoperire macabra făcută de un echipaj al ISU Banat

Un echipaj al ISU Banat a descoperit cadavrul unui bărbat carbonizat într-un câmp cu vegetaţie din apropierea municipiului Timişoara.

Iniţial, cei de la ISU Banat au crezut că este vorba despre o incendiere de vegetaţie uscată.

'ISU Banat a fost anunţat, în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 1.10, referitor la producerea unui incendiu de vegetaţie uscată/gunoaie pe centura oraşului Timişoara, în dreptul sensului giratoriu cu localitatea Giarmata Vii. La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, un ofiţer şi opt subofiţeri. S-a constatat că de fapt era vorba despre un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, care în urma impactului a luat foc. În autoturism se afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 37 de ani, carbonizată', arată ISU Banat într-un comunicat de presă remis, miercuri, AGERPRES.

După lichidarea incendiului, pompierii au instalat un balon de iluminat pentru a putea cerceta în amănunţime perimetrul accidentului, în căutarea altor posibile victime, dar nu au fost găsite alte persoane implicate. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: barbat carbonizat isu banat