x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi polițiști doljeni au fost prinși dormind în timpul programului în mașina de serviciu

Doi polițiști doljeni au fost prinși dormind în timpul programului în mașina de serviciu

17 Iul 2017   •   16:17
Doi polițiști doljeni au fost prinși dormind în timpul programului în mașina de serviciu

Doi polițiști și un jandarm au fost surprinși în timp ce dormeau în mașina de serviciu, pe un drum lăturalnic din apropierea Craiovei.
 Oamenii legii au fost suprinși de un trecător care imortalizat momentul și a publicat fotografiile pe o rețea de socializare.

„Pe drumul care merge de la podul Jiului spre depozitul de gunoi Eco Sud, duminica după-amiază traficul este inexistent, ploaia și liniștea îmbie la somn. Polițiști de la secția 6 folosesc pe post de dormitor Loganul MAI cu nr de înmatriculare 29252. Somn ușor“, a fost comentariul care a însoțit pozele.

IPJ Dolj s-a sesizat după ce imaginile au fot postate pe Facebook și au transmis un comunicat de presăîn care se spune că instituția a luat act de situația semnalată și ”a dispus efectuarea de verificări urgente de către organele specializate de control din cadrul inspectoratului pentru clarificarea situației prezentate. În măsura în care se vor constata încălcări ale Codului de etică și deontologie profesională, sau ale altor proceduri și prevederi legale ce reglementează activitatea poliției, se vor dispune măsuri în consecință, întrucât managementul instituției noastre nu tolerează astfel de comportamente din partea polițiștilor doljeni”.

Sursa: craiovaforum.ro

×
Subiecte în articol: politisti doljeni dormind