x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi tineri suspecți de furtul mai multor autoturisme parcate pe autostrada A1 au fost reținuți

Doi tineri suspecți de furtul mai multor autoturisme parcate pe autostrada A1 au fost reținuți

11 Oct 2017   •   16:11
Doi tineri suspecți de furtul mai multor autoturisme parcate pe autostrada A1 au fost reținuți

Doi tineri din judeţul Argeş, suspectaţi că au comis mai multe furturi din autoturisme staţionate în parcările de pe autostrada A1, au fost reţinuţi, miercuri, în urma unor percheziţii efectuate în localităţile Băiculeşti şi Merişani.

Descinderile au avut loc într-un dosar instrumentat de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada august - octombrie, mai multe persoane ar fi pătruns în autoturisme parcate în spaţiile de servicii de pe autostrada A1, de unde ar fi sustras bunuri şi sume de bani", se precizează în comunicat.

După finalizarea percheziţiilor, trei persoane au fost conduse la sediul IPJ Argeş pentru a fi audiate.

"În urma administrării probatoriului, C.E. de 22 de ani, din comuna Merişani şi S.A., de 23 de ani, din comuna Băiculeşti, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a unei măsuri preventive", se mai menţionează în comunicat.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru probarea întregii activităţi infracţionale. AGERPRES

×