x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doliu în politica românească. A fost răpus de o boală nemiloasă

Doliu în politica românească. A fost răpus de o boală nemiloasă

22 Noi 2019   •   17:28
Doliu în politica românească. A fost răpus de o boală nemiloasă

Constantin Machidon, primarul comunei Tazlău de mai bine de zece ani, a murit joi seară, după o lungă suferință. Avea 62 de ani, iar ultimii i-a petrecut luptând cu o boală nemiloasă, a anunțat Mesagerul de Neamț 

 

„Aseară, când candelele aprinse în casele credincioșilor în memoria celor duși într-o altă lume încă nu se stinseseră, Dumnezeu a mai luat un suflet în lumină!

După suferința trupească grea de pe pământ, sufletul primarului de Tazlău, CONSTANTIN MACHIDON, s-a dus la Ceruri, pentru veșnică odihnă!

Dumnezeu să te ierte, iar comunitatea pe care ai cârmuit-o zece ani să te pomenească pentru tot binele pe care i l-ai făcut!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!” a postat Ionel Arsene, Președinte CJ Neamț.

 

„Cu regret anunțăm că domnul Constantin Machidon, cel care a fost primar al comunei Tazlău și membru PNL Neamț, a decedat în noaptea de joi spre vineri.

Transmitem sincere condoleanțe familiei și celor apropiați și ne rugăm pentru sufletul său.

Domnul Constantin Machidon a fost o persoană deosebită, un bun gospodar și un primar vrednic. Suntem îndurerați de această veste și ne rugăm ca Dumnezeu să îl Odihnească în Pace”, a postat Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

 

×
Subiecte în articol: Constantin Machidon