x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două tone de articole pirotehnice, confiscate de poliţiştii ilfoveni

Două tone de articole pirotehnice, confiscate de poliţiştii ilfoveni

23 Dec 2015   •   10:43
Două tone de articole pirotehnice, confiscate de poliţiştii ilfoveni

Poliţiştii ilfoveni au confiscat 2.000 de kilograme de articole pirotehnice, din categoria a 2-a, interzise folosirii de către publicul larg, după ce au oprit în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat de 44 de ani, care se deplasa marţi seară pe raza localităţii Mogoşoaia.

"La data de 22 decembrie, în jurul orei 20,20, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase l-au depistat, în trafic, pe D.N., de 44 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe raza localităţii Mogoşoaia, 2.000 de kilograme de articole pirotehnice, din categoria a 2-a, interzise folosirii de către publicul larg. Întreaga cantitate de material pirotehnic a fost indisponibilizată în vederea expertizării criminalistice, iar pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov transmis miercuri AGERPRES.

Sursa citată precizează că pentru săvârşirea aceleiaşi fapte este cercetat şi un alt bărbat, de 26 de ani, din oraşul Buftea.

"Şi acesta a fost depistat în timp ce se deplasa pe şoseaua Bucureşti - Târgovişte, cu un autoturism, în care se aflau 50 de kilograme de articole pirotehnice destinate folosirii exclusiv de către pirotehnişti. Bărbatul intenţiona să le comercializeze pentru obţinerea de profit. Şi în acest caz, poliţiştii au indisponibilizat materialul pirotehnic", precizează comunicatul.

×
Subiecte în articol: articole pirotehnice