x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dramă pentru soția unui polițist mort într-un groaznic accident rutier. Tribunalul i-a dat o nouă lovitură

Dramă pentru soția unui polițist mort într-un groaznic accident rutier. Tribunalul i-a dat o nouă lovitură

31 Oct 2016   •   09:56
Dramă pentru soția unui polițist mort într-un groaznic accident rutier. Tribunalul i-a dat o nouă lovitură

Soţia unui poliţist, mort într-un accident rutier, trăieşte coşmar după coşmar. Riscă să ajungă în stradă cu tot cu copil, după ce instanţa a decis că moartea şefului de la Poliţia Transporturi Hârşova şi a colegului său, nu a fost accident de muncă, deşi aceştia se aflau în maşina de serviciu şi se îndreptau spre post.

Drept consecinţă, nu va primi niciun leu despăgubire de la Ministerul Afacerilor Interne. Îşi pusese speranţa că din aceşti bani va achita ratele la creditul ipotecar iar banca a deschis deja procedura de executare silită.

După moartea soțului său, Laurențiu Rădulescu, femeia a primit lovitură după lovitură. Magistrații de la Tribunalul Ialomița și cei de la Curtea de Apel București au decis că accidentul în care fostul șef al Poliției Transporturi, dar și adjunctul său, Liviu Bălosu, au murit, nu a fost unul de muncă.

Drept urmare, familiile lăsate în urmă nu vor primi contravaloarea asigurărilor de viață care se achită polițiștilor morți în misiune. Sentința este pentru Tănțica Rădulescu și fiul de 5 ani o condamnare la ajunge pe drumuri, scrie reporterntv.ro.

×
Subiecte în articol: Laurențiu Rădulescu