x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoferiță drogată, prinsă în mașină cu arme și zeci de grame de canabis și cristal

Șoferiță drogată, prinsă în mașină cu arme și zeci de grame de canabis și cristal

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2023   •   21:10
Șoferiță drogată, prinsă în mașină cu arme și zeci de grame de canabis și cristal

Două persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri, după ce în mașina condusă de o femeie polițiștii au găsit mai multe droguri, 10.000 de lei, precum și un pistol airsoft și mai multe arme albe. Șoferița a fost depistată pozitiv la THC (canabis).

„La data de 30.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea a trei inculpați, unul pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, cel de al doilea pentru trafic de droguri de risc și mare risc și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe iar cel de al treilea pentru favorizarea făptuitorului. S-a reținut că în seara de 29.09.2023, în urma unui apel în sistem 112, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, i-au depistat în flagrant pe doi dintre inculpați, deținând în autoturism, în vederea comercializării, diferite cantități de droguri de risc și mare risc”, potrivit unui comunictat de presă.

În urma controlului efectuat de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, au fost găsite în autoturism aproximativ 67 grame canabis, 24 grame de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub numele de cristal), 33 comprimate ecstasy, cantități de cocaină și MDMA, un grinder, suma de aproximativ 10.000 lei, un pistol airsoft și mai multe arme albe.

„Inculpata aflată la volanul autoturismului, a fost testată cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la THC (canabis). Cel de al treilea inculpat, a încercat să o ajute pe inculpată pentru a nu fi trasă la răspundere penală sfătuind-o să nu spună adevărul cu privire la proveniența sumei de bani descoperită în geantă cu ocazia prinderii în flagrant și totodată oferindu-se să o ajute să scape de probele care se aflau în autoturism. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov. În cursul zilei de 30.09.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a doi dintre inculpați, față de care s-a formulat această propunere”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri arest preventiv