x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Biciclistul accidentat grav pe Transfăgărăşan a decedat

Biciclistul accidentat grav pe Transfăgărăşan a decedat

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2024   •   14:00
Biciclistul accidentat grav pe Transfăgărăşan a decedat
Sursa foto: SMURD

UPDATE Biciclistul accidentat grav pe Transfăgărăşan a decedat, a anunţat, vineri, şeful Salvamont Sibiu, Dan Popescu. ''Din păcate, victima, în vârstă de 45 ani, a decedat'', a informat el.

Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu anunţase anterior că a fost solicitat pentru acordarea de prim ajutor unui biciclist care a suferit un accident pe Transfăgărăşan. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, iar salvamontiştii sibieni au realizat manevre de resuscitare.

La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Mureş. 

Știre inițială .Salvamontiștii sibieni intervin vineri pentru a acorda primul ajutor unui biciclist care a suferit un accident pe Transfăgărășan și a intrat în stop cardio-respirator. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a prelua cât mai repede victima.

Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu a fost solicitat pentru a-i acorda primul ajutor unui biciclist care a suferit un accident pe Transfăgărășan.

La ora transmiterii știrii, victima se află în stop cardio-respirator, salvamontiștii sibieni începând manevrele de resuscitare.

A fost solicitat un echipaj SMURD, dar și elicopterul SMURD de la Mureș.

Intervenția este în desfășurare.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: elicopter biciclist salvamontisti