x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Zeci de timișoreni au fost evacuați în mijlocul nopții, din cauza unui incendiu. Cauza? O țigară lăsată aprinsă

Zeci de timișoreni au fost evacuați în mijlocul nopții, din cauza unui incendiu. Cauza? O țigară lăsată aprinsă

de Redacția Jurnalul    |    23 Iun 2023   •   07:12
Zeci de timișoreni au fost evacuați în mijlocul nopții, din cauza unui incendiu. Cauza? O țigară lăsată aprinsă
Sursa foto: ISU Timis

Peste 30 de persoane au fost evacuate, în timpul nopții de joi spre vineri, dintr-un bloc din Timișoara, în urma unui incendiu într-un apartament. Un bărbat a suferit arsuri la nivelul gâtului și a primit îngrijiri medicale.

Incendiul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 2:00 într-un apartament situat într-un bloc de 4 etaje, în Timișoara, pe strada Sirius.

A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și trimise la locul intervenției patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanța SMURD, cu un efectiv de 22 pompieri.

Când au ajuns pompierii s-a constatat ca incendiul se manifesta în interiorul unui apartament situat la etajul 3.

În interiorul apartamentului se afla un un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani, conștient, cu arsuri la nivelul gâtului. Acesta a fost salvat și predat echipajului medical carel-a transportat la spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara.

De la etajul 4 s-au autoevacuat două persoane, care au suferit o ușoară intoxicație cu monoxid de carbon, si care au primit asistență medicală de la o ambulanță SAJ.

Din bloc s-au autoevacuat aproximativ 32 persoane.

În interiorul apartamentului cuprins de incendiu au ars mai multe materiale textile și deșeuri menajere, care au produs degajări mari de fum.

Pompierii au stabilit, vineri dimineața, că incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la o țigară lăsată aprinsă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Icendiu bloc Timisoara

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu bloc timisoara