x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Femeie mistuită de flăcări, într-o casă din Teleorman

Femeie mistuită de flăcări, într-o casă din Teleorman

de Redacția Jurnalul    |    03 Iun 2023   •   16:00
Femeie mistuită de flăcări, într-o casă din Teleorman

O femeie de circa 89 de ani a murit într-un incendiu care a cuprins sâmbătă o locuință din localitatea Moșteni, județul Teleorman.

Potrivit ISU Teleorman, la fața locului s-a deplasat pompierii cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman, deoarece apelantul a precizat că exista posibilitatea ca o persoană să fie prinsă în interior.

La fața locului, echipajele au constatat că focul se manifesta generalizat, la o anexă, pe circa 100 mp, și la acoperișul casei, pe aproximativ 70 mp, existând riscul propagării flăcărilor la construcțiile și locuințe învecinate.

În interiorul locuinței a fost găsită o victimă, o femeie de circa 89 de ani, în stop cardiorespirator, probabil intoxicată cu fum.

Aceasta a fost evacuată și predată echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare, însă fără ca acestea să aibă un rezultat pozitiv, echipajul SAJ Teleorman declarând decesul.

Incendiul a fost stins după aproape două ore, fără ca focul să afecteze bunurile din imediata apropiere.

Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile, de fumul dens și de faptul că din interior au fost evacuate patru butelii ce prezentau risc de explozie.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a anexei, susțin pompierii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu Teleorman