x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie și fiul acesteia, găsiți morți. Un suspect este audiat

O femeie și fiul acesteia, găsiți morți. Un suspect este audiat

de Redacția Jurnalul    |    28 Iul 2024   •   17:20
O femeie și fiul acesteia, găsiți morți. Un suspect este audiat

Un bărbat de 64 de ani este audiat duminică la Poliția Buzău, fiind suspectat că ar fi ucis o femeie de 74 de ani și pe fiul acesteia de 56 de ani.

Polițiștii din Buzău au fost sesizați miercuri despre faptul că o femeie de 74 de ani din Smeeni nu ar mai fi fost văzută de câteva zile la domiciliu. Femeia locuia împreună cu fiul său de 56 de ani.

O echipă de polițiști s-a deplasat la imobilul indicat și a descoperit cadavrul unei femei, în stare de descompunere, existând posibilitatea să fie al femeii de 74 de ani.

„Conform procedurii, pentru stabilirea identității și clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii, s-a efectuat necropsia, în urma căreia au reieșit indicii ale exercitării unor violențe”, transmite IPJ Buzău.

Polițiștii au început activitățile specifice în vederea depistării fiului femeii.

Bărbatul de 56 de ani a fost găsit decedat în curtea locuinței unui cunoscut, un bărbat de 64 de ani, din Smeeni, fără ca acesta din urmă să fie găsit la domiciliu.

În urma administrării materialului probator, polițiștii din Buzău au stabilit că principalul bănuit de comiterea actelor de agresiune este bărbatul de 64 de ani din Smeeni și duminică acesta a fost depistat, preluat și condus la sediul poliției pentru audieri.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea parchetului, urmând a se lua măsurile legale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: morti suspect