x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cadavrul găsit pe 16 august în râul Mureș este al fetiței de 7 ani, aflată în barca răsturnată la Semlac

Cadavrul găsit pe 16 august în râul Mureș este al fetiței de 7 ani, aflată în barca răsturnată la Semlac

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2023   •   18:15
Cadavrul găsit pe 16 august în râul Mureș este al fetiței de 7 ani, aflată în barca răsturnată la Semlac
Sursa foto: ISU Arad

Cadavrul găsit în luna august în râul Mureș este al unei fetițe de 7 ani, care se afla, alături de alte 11 persoane, în barca răsturnată în aprilie în apă, în zona localității Semlac, județul Arad, s-a stabilit în urma expertizei genetice.

IPJ Arad a anunțat vineri că, în urma expertizei genetice a cadavrului găsit în râul Mureș, între localitățile Șeitin și Nădlac, în 16 august, în zona unei insule, s-a stabilit identitatea persoanei decedate.

Este vorba despre o fetiță de 7 ani, din Nădlac, dispărută din data de 30 aprilie, când o barcă în care se afla împreună alte 11 persoane, s-a răsturnat și scufundat în râul Mureș, în zona localității Semlac.

În 16 august, în jurul orei 18.43, polițiștii Secției 2 Rurală Arad au fost sesizați despre prezența unui cadavru, la malul unei insule din râul Mureș, între localitățile Șeitin și Nădlac.

Cadavrul, în stare avansată de putrefacție, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad pentru autopsie și stabilirea profilului genetic.

Incidentul a avut loc pe 30 aprilie, când o barcă în care se aflau 12 persoane, dintre care 6 adulți și 6 copii, s-a răsturnat în râul Mureș. Dintre acestea, 8 persoane au fost scoase din apă, 6 pe malul județului Arad și 2 pe malul județului Timiș.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fetita cadavru