x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focar de coronavirus la Primăria Sectorului 5. Alți doi angajați confirmați pozitiv

Focar de coronavirus la Primăria Sectorului 5. Alți doi angajați confirmați pozitiv

05 Noi 2020   •   17:40
Focar de coronavirus la Primăria Sectorului 5. Alți doi angajați confirmați pozitiv

Doi angajați ai Primăriei Sectorului 5, de la Serviciul Tehnic, respectiv de la Direcția Financiar-Contabilă, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, după ce miercuri un alt angajat al Primăriei a fost depistat pozitiv la testul SARS-CoV-2.

„Doi angajați ai Primăriei Sectorului 5, de la Serviciul Tehnic, respectiv de la Direcția Financiar-Contabilă au fost confirmați pozitiv la testul SARS-CoV-2 . Colegii celor doi funcționari au fost testați, iar primăria va suporta costurile. Până la aflarea rezultatelor, angajații vor rămâne la domiciliu”, anunță Primăria SEctorului 5 al Capitalei.

Potrivit sursei citate, se va realiza și o anchetă epidemiologică, pentru a se stabili care sunt persoanele cu care cei doi funcționari au intrat în contact.

„Pentru siguranța personalului și a cetățenilor din Sectorul 5, programul de lucru de astăzi a fost scurtat, pentru ca toate spațiile din clădirea Primăriei să fie dezinfectate de o firmă specializată. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente apărute din cauza modificării programului de lucru. Conducerea primăriei le solicită angajaților să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19. Reamintim că în cursul zilei de ieri, 04.11.2020, un alt angajat al Primăriei a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Colegii funcționarului au fost testați, iar potrivit rezultatelor, aceștia nu au fost infectați cu COVID-19”, transmite Primăria Sectorului 5.

 

×