x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Camelia Veronica Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă. Avea doar 47 de ani

Camelia Veronica Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă. Avea doar 47 de ani

de Redacția Jurnalul    |    05 Feb 2024   •   10:24
Camelia Veronica Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă. Avea doar 47 de ani
Sursa foto: Facebook

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Tișe, a fost găsită decedată în locuința sau din Cluj-Napoca.

Camelia Veronica Tise, fosta sotie a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a fost gasit decedat in locuinta situata in Cluj Napoca, str. Ploiesti nr. 9 ap. 20, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro.

Aceasta avea doar 47 de ani si era notar public.

La fata locului, echipajul de ambulanță a constatat decesul victimei.

Trupul neînsuflețit al Cameliei Tișe a fost dus la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei care a dus la deces.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, cel mai probabil, femeia ar fi murit pe timpul nopții, din cauze medicale. Urmează ca medicii legiști să stabilească cu exactitate cauza morții femeii. 

În acest moment, anchetatorii fac cercetări la fața locului. 

„La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul Poliției. 

Din primele informații, se pare că trupul femeii nu prezenta urme de violență. 

Camelia și Alin Tișe au divorțat in 2018. Procesul a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care cei 2 și-au împărțit-o. Alin Tișe ar fi sugerat că soția sa nu trebuie luată în seamă, după ce aceasta a amenințat că se va duce la DNA și va divulga unele presupuse nereguli comise de președintele Consiliului Județean Cluj, potrivit Realitatea.net.

De altfel, s-a speculat că neînțelegerile dintre cei doi soți ar fi apărut tot din cauza banilor și din cauza afacerilor imobiliare pe care le administrau împreună. Nașul celor doi a fost chiar edilul Emil Boc. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Camelia Veronica Tișe alin tise