x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Fritz le transmite protestatarilor anti-mască că „Timișoara nu-i a lor”

Fritz le transmite protestatarilor anti-mască că „Timișoara nu-i a lor”

de Alice Petrescu    |    29 Mar 2021   •   16:10
Fritz le transmite protestatarilor anti-mască că „Timișoara nu-i a lor”
Sursa foto: Hepta

Edilul Timișoarei, Dominic Fritz, le-a transmis, luni, protestatarilor care i-au cerut demisia în fața casei, că sunt împinși de la spate de niște extremiști care declară public că doresc libertate pentru toți, dar în același timp promovează un discurs violent, xenofob și antieuropean - adică profund anti-timișorean”. Nu mă vor intimida!”

 

Fritz, a mai spus, că a respectat întotdeauna dreptul oricui de a protesta și va face acest lucru în continuare, mai ales la Timișoara, este „orașul libertății”, dar că nu există libertate fără responsabilitate, iar protestatarii „au terorizat un oraș întreg”.

 

Sute de persoame au protestat, în noaptea de duminică spre luni, în Timişoara față de noile restricții impuse pentru limitarea pandemiei. Oamenii au scandat „Arafat, nu uita, Timişoara nu-i a ta”, ”Nu vrem să fim conduși de hoți” și au mărșăluit de la Catedrala Mitropolitană prin centrul orașului și la sediul Poliției Timiș. De asemenea, protestatarii au mers și acasă la primarul Dominic Fritz unde au scandat „Demisia”. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Dominic Fritz