x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Fumatul lângă sursa de încălzire, cauza exploziei puternice din Giurgiu

Fumatul lângă sursa de încălzire, cauza exploziei puternice din Giurgiu

de Redacția Jurnalul    |    14 Ian 2023   •   08:18
Fumatul lângă sursa de încălzire, cauza exploziei puternice din Giurgiu
Sursa foto: ISU Giurgiu

Explozia din garsoniera din Giurgiu s-a produs din cauza fumatului lângă sursa de încălzire pe butelie, informează sîmbătă dimineața, ISU Giurgiu.

Pompierii din Giurgiu au stabilit că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza fumatului în locuri neprotejate corespunzător (în apropierea sistemului de încălzire pe butelie, folosit în dormitor).

În urma exploziei au fost înregistrate pagube însemnate în garsonieră, dar și pe casa scării și la alți cinci vecini.

Astfel, în garsoniera unde s-a produs deflagrația au ars un pat, o ușă, o fereastră și articole textile. S-au deteriorat ușa de la intrare, obiecte de mobilier și sanitare, electronice și electrocasnice. De asemenea, s-a degradat tencuiala tavanelor și a pereților, în proporție de 95%;

S-au spart geamurile de pe casa scării și s-a deteriorat zugrăveala de pe pereți, iar la alte trei locuințe s-au deteriorat ușile de la intrare.

Într-o locuință, s-au deteriorat ghena, obiecte sanitare și tavanul pe o suprafață de aproximativ doi metri pătrați, iar într-o altă locuință, s-au deteriorat două uși, o hotă și mobilier.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost rănit, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, după o explozie care s-a produs în garsoniera sa din Giurgiu. 14 persoane au fost evacuate din bloc, între care doi copii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fumat explozie Giurgiu