x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Supărat că a pierdut bani la aparate, un bărbat a furat încasările barului în care se afla

Supărat că a pierdut bani la aparate, un bărbat a furat încasările barului în care se afla

de Redacția Jurnalul    |    18 Iul 2023   •   17:30
Supărat că a pierdut bani la aparate, un bărbat a furat încasările barului în care se afla

Un bărbat de 31 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce sâmbătă seara ar fi furat din sertarul unui bar din localitatea Munteni, județul Galați, 6.700 de lei. Anterior, acesta pierduse bani la aparate și i-ar fi cerut angajatei să îi dea banii înapoi.

Polițiștii din Galați au fost sesizați sâmbătă seara de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, într-un bar din comuna Munteni, un bărbat ar fi sustras banii din sertarul unde se țineau încasările.

Din verificările făcute, polițiștii au stabilit că bărbatul de 31 de ani, după ce ar fi pierdut o sumă de bani la un aparat, tip Slot Machine, în incinta barului, i-ar fi cerut angajatei restituirea banilor.
Întrucât angajata barului a refuzat, bărbatul a pătruns în spatele tejghelei, iar din sertarul unde se aflau încasările ar fi sustras suma de 6.700 de lei. În timp ce părăsea localul, acesta i-ar fi adresat expresii jignitoare angajatei și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

A fost întocmit inițial un dosar penal pentru infracțiunile de furt și amenințare, însă, ulterior, în urma cercetărilor efectuate a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în infracțiunea de tâlhărie.
De asemenea, s-a stabilit că bărbatul, i-ar fi propus angajatei să întrețină relații sexuale cu el, încercând să acționeze în acest sens, astfel că urmărirea penală a fost extinsă și pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

Duminică, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci l-au localizat și depistat pe bărbat, care se ascundea în pădurea Gefu, din apropierea comunei Ghidigeni, județul Galați. Acesta a fost urmărit circa 800 de metri și s-a procedat la imobilizarea sa întrucât încerca să opună rezistență.

În aceeași zi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, precum și la Judecătoria Tecuci, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: furat bărbat incasari