x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Reținut după ce a furat bijuterii și stilouri în valoare de 5000 de euro din apartamentul unei femei

Reținut după ce a furat bijuterii și stilouri în valoare de 5000 de euro din apartamentul unei femei

de Redacția Jurnalul    |    17 Aug 2023   •   17:45
Reținut după ce a furat bijuterii și stilouri în valoare de 5000 de euro din apartamentul unei femei

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut după ce a escaladat o schelă metalică și a intrat în apartamentul unei femei de unde a furat mai multe bijuterii, stilouri și obiecte de valoare, în valoare de 5.000 de euro.

Poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 26 au reținut miercuri un bărbat, în vârstă de 42 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

„În fapt, la data de 7 august 2023, Secția 26 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în perioada 4 - 7 august 2023, i-ar fi fost sustrase, din locuință, mai multe bunuri. Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forțat fereastra apartamentului unde locuiește persoana vătămată, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, stilouri și obiecte de valoare, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de euro”, transmite Poliția Capitalei.

În urma investigațiilor, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Secției 26 l-au identificat și depistat miercuri pe bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, pe raza Sectorului 1.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața instanței, cu propuneri legale.

(sursa: Mediafax)

×