x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziţii şi arestări, în cazul unui furt de 45.000 de euro dintr-o locuinţă din Brăila

Percheziţii şi arestări, în cazul unui furt de 45.000 de euro dintr-o locuinţă din Brăila

de Redacția Jurnalul    |    20 Ian 2023   •   23:00
Percheziţii şi arestări, în cazul unui furt de 45.000 de euro dintr-o locuinţă din Brăila

Cinci brăileni au fost arestați pentru un furt de 45.000 de euro dintr-o locuință din Brăila. Unul dintre ei a pătruns în casă prin forţarea uşii şi a geamului, ceilalți l-au păzit sau i-au dat informații.

Polițiștii din Brăila și jandarmii au făcut joi percheziții la locuințele a 7 bărbați, bănuiți de furt calificat.

Doi tineri în vârstă de 20 și 27 de ani, ambii din satul Cuza-Vodă, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Brăila și doi adolescenți în vârstă de 17 ani, din satul Cuza-Vodă, respectiv satul Tichilești, au fost conduși la sediul poliției, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore.

În noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022, tânărul în vârstă de 17 ani, din satul Tichilești, cu ajutorul celorlalți, „prin asigurarea pazei și furnizarea informațiilor esențiale”, ar fi pătruns prin escaladarea balconului și forțarea ușii și a ferestrei, într-un apartament situat în orașul Brăila, de unde ar fi furat 45.000 de euro și alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare totală de peste 225.000 de lei.

„În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Astăzi, 20 decembrie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor cinci brăileni, aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila”, informează Poliția Brăila.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt Braila perchezitii