x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Furtună violentă în municipiul Iaşi: zeci de cetățeni au apelat 112

Furtună violentă în municipiul Iaşi: zeci de cetățeni au apelat 112

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2024   •   22:47
Furtună violentă în municipiul Iaşi: zeci de cetățeni au apelat 112
Sursa foto: Facebook/Alo, Iași

Zeci de ieşeni au apelat numărul unic de urgenţă 112 în timpul unei furtuni violente care a smuls un acoperiş, a rupt crengi şi copaci, iar din cauza ploii torenţiale au fost inundate mai multe străzi şi pasaje din municipiul reşedinţă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, marţi seara au fost primite aproape 50 de apeluri din partea cetăţenilor care sesizau faptul că, din cauza furtunii, sunt copaci rupţi, maşini avariate, iar ploaia torenţială a inundat mai multe zone din oraş.

"În această seară, în contextul manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, aferente avertizării de cod galben de vijelii, precipitaţii cuprinse între 15 - 25 litri pe metrul pătrat, descărcări electrice şi grindină, la ISU Iaşi au fost înregistrate, până în acest moment, 47 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112. Pompierii ieşeni au intervenit la degajarea unui acoperiş prăbuşit, evacuarea apei dintr-o locuinţă, degajare de copaci căzuţi pe autoturisme, respectiv pe partea carosabilă", a transmis ISU Iaşi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa:AGERPRES

×