x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Momente de panică, în Mureș. Bucăți dintr-un avion de agrement au căzut lângă o grădiniță. Incidentul anchetat de procurori

Momente de panică, în Mureș. Bucăți dintr-un avion de agrement au căzut lângă o grădiniță. Incidentul anchetat de procurori

de Redacția Jurnalul    |    06 Feb 2024   •   19:59
Momente de panică, în Mureș. Bucăți dintr-un avion de agrement au căzut  lângă o grădiniță. Incidentul  anchetat de procurori

Incidentul produs marți după-amiaza în localitatea Nazna, județul Mureș, unde o piesă din fuzelajul unui avion a căzut lângă o grădiniță, este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Mureș, structurile județene din subordinea MAI au fost sesizate, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că o piesă din fuzelajul unui avion de mici dimensiuni aflat în zbor a căzut pe sol, în apropierea unei grădinițe din localitatea Nazna.

În urma incidentului, nu au rezultat victime sau pagube materiale. De asemenea, avionul a aterizat în siguranță, potrivit ISU Mureș.

Prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, s-a deplasat în locul unde a căzut piesa din fibră de sticlă de dimensiunea unei capote de autoturism, la fața locului fiind prezenți polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția Rurală 2 Band, Serviciul Criminalistic și polițiști din cadrul Serviciului Transporturi.

„M-am asigurat că autoritățile mureșene din subordinea MAI intervin așa cum prevăd protocoalele într-un astfel de caz, urmând ca soluționarea în acest incident regretabil să fie preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel și celelalte autorități competente. Așa cum au anunțat și reprezentanții ISU Mureș, din fericire, nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale”, a afirmat prefectul.

La fața locului s-a deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș, în a cărei competență se află soluționarea acestei cauze.

 

×
Subiecte în articol: fuzelaj avion cazut