x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi: Percheziţii la un cetăţean italian, suspect de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Galaţi: Percheziţii la un cetăţean italian, suspect de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

26 Oct 2015   •   12:11
Galaţi: Percheziţii la un cetăţean italian, suspect de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Un cetăţean italian de 39 ani este cercetat penal după ce în urma unor percheziţii s-au descoperit la firma acestuia un pistol cu gaze, muniţie şi mai multe arme albe, pe care le deţinea ilegal, se arată într-un comunicat transmis luni AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit comunicatului, poliţiştii au efectuat două percheziţii la societatea unui cetăţean italian, unde aveau indicii că deţine ilegal armament şi muniţie. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit un pistol cu gaze, trei cartuşe cu gaze, pe care le deţinea ilegal şi mai multe arme albe, respectiv secure, cuţite, buzdugan artizanal, levier şi mănuşi chirurgicale. Din cercetări a rezultat faptul că pistolul cu gaze a fost achiziţionat, din anul 2012, de la o persoană necunoscută, fără a solicita înscrierea acestuia în permisul de armă.

Faţă de cetăţeanul italian se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

×
Subiecte în articol: munitie armă