x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gest extrem în Vrancea: Un bărbat reţinut pentru o faptă de omor s-a sinucis în arestul IPJ

Gest extrem în Vrancea: Un bărbat reţinut pentru o faptă de omor s-a sinucis în arestul IPJ

22 Noi 2019   •   17:09
Gest extrem în Vrancea: Un bărbat reţinut pentru o faptă de omor s-a sinucis în arestul IPJ
Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, care fusese reţinut în urmă cu o zi pentru o faptă de omor, s-a sinucis vineri, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, a informat instituţia.
 
"În cursul zilei de vineri, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Vrâncioaia, a fost găsit decedat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Vrancea. Acesta se afla în arest preventiv din data de 21 noiembrie 2019, fiind cercetat pentru o faptă de omor produsă în noaptea de 20 spre 21 noiembrie 2019", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.
 
Potrivit Poliţiei, acesta s-a spânzurat cu un cearceaf de conducta interioară a aparatului de aer condiţionat.
Bărbatul sinucigaş şi-a înjunghiat tatăl, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan izbucnit între cei doi. În urma loviturii aplicate cu un cuţit, bătrânul a decedat.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările efectuându-se sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
AGERPRES

×