x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gest uimitor! Un pompier din Oraviţa a salvat o pisicuţă blocată într-o fântână, intrând după ea

Gest uimitor! Un pompier din Oraviţa a salvat o pisicuţă blocată într-o fântână, intrând după ea

26 Aug 2017   •   21:49
 Gest uimitor! Un pompier din Oraviţa a salvat o pisicuţă blocată într-o fântână, intrând după ea

Viaţa este importantă! Indiferent că este a unui om sau a unui animal. Un pompier din Oraviţa, salvator de meserie, pare să ştie asta foarte bine. A intervenit de urgenţă, alături de trei colegi, să salveze o pisică blocată într-o fântână. Bineînţeles, finalul fericit a fost imortalizat cu un selfie. Pare un o poză cu pisici ca oricare alta. Doar că în spate se află o poveste. Prin gaura prin care am putea jura că nu încape mai mult de o găleată, un tânăr pompier a reuşit să se strecoare ca să salveze pisica aflată la ananghie. 

Mieunatul continuu l-au auzit ore în şir şi proprietarii animalului. Dar în zadar au încercat să-l scoată dintre pereţii înguşti de piatră. Disperaţi, au cerut ajutor. De urgenţă, un echipaj de pompieri militari de la Oraviţa a ajuns în curtea gospodăriei din Ciclova Montană. Unul dintre pompieri, asigurat cu centură și echipament de siguranță s-a strecurat în puţ.

După pisică, a fost scos şi eroul. Salvatorul se numeşte Alin, este căsătorit şi are o fetiţă de 7 ani. Observator.tv

×