x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Greva STB continuă. Autobuzele, tramvaiele și troleibuzele nu circulă

Greva STB continuă. Autobuzele, tramvaiele și troleibuzele nu circulă

21 Ian 2022   •   07:25
Greva STB continuă. Autobuzele, tramvaiele și troleibuzele nu circulă
Sursa foto: Lucian Alecu

Greva angajaților STB continuă și vineri, în ciuda deciziei executorii a instanței care a suspendat protestul.

Directorul STB, Adrian Criț a declarat la Digi24: „Suntem în aceeași situație ca ieri. Suntem deschiși dialogului, ne cerem scuze bucureștenilor. Vom face tot ce e posibil ca să deblocăm această situație. Sentința judecătorească e executorie. Angajații să înțeleagă că își periclitează locul de muncă. Fiecare angajat să apeleze la conștiința proprie. Pe traseu sunt trei vehicule”.

Situația a fost anticipată de STB de joi seara, într-un comunicat. „Personalul implicat în greva ilegală care a paralizat Capitala refuză să-și reia activitatea și există posibilitatea ca această grevă să continue și vineri”, a anunțat joi seara Societatea de Transport București (STB) SA.

Ca urmare a hotărârii Tribunalului București prin care instanța de judecată dispune suspendarea grevei și reluarea de îndată a activității, angajații societății au obligația de a respecta decizia și de a ieși în traseu conform itinerariului și foii de parcurs.

„Din verificările efectuate, s-a constatat că personalul implicat în această grevă ilegală care a paralizat astăzi Capitala, refuză să-și reia activitatea. Există posibilitatea ca această grevă să continue și mâine, liderii sindicali punând presiune pe salariații STB SA pentru a nu-și îndeplini sarcinile de lucru”, se arată în comunicat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: stb