x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale  Un tânăr in Brașov s-a refugiat pe pervazul locuinței de teama tâlharilor

 Un tânăr in Brașov s-a refugiat pe pervazul locuinței de teama tâlharilor

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2023   •   19:45
 Un tânăr in Brașov s-a refugiat pe pervazul locuinței de teama tâlharilor

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Brașov, a deschis ușa locuinței unei cunoștințe, care era însoțită de un bărbat necunoscut. Cei doi l-au atacat pe proprietar, care, de teamă, s-a refugiat pe pervaz. Unul dintre agresori este reținut, iar altul este căutat de polițiști.

Poliția Brașov a fost sesizată de un tânăr în vârstă de 25 de ani că în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.00, în timp ce se afla la locuința sa din municipiul Brașov, a deschis ușa unei cunoștințe care a venit însoțită de un bărbat necunoscut.

După discuții în contradictoriu, cei doi au pătruns în locuința tânărului și l-au amenințat, astfel că acesta s-a refugiat pe pervazul exterior al imobilului.

Atunci, unul dintre agresori a scos un cuțit de vânătoare și l-a amenințat pe tânăr cu acte de violență, pentru a-l determina să revină în imobil. Cum acesta a refuzat, cei doi agresori i-au sustras din locuință trei telefoane și alte bunuri, în valoare de aproximativ 16.000 lei.

Cercetările făcute de polițiști au dus la identificarea celor doi bărbați bănuiți de săvârșirea faptei, în vârstă de 36, respectiv 37 de ani, și la recuperarea celor trei telefoane mobile sustrase.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a uneia dintre persoanele bănuite de comiterea faptei. Cea de-a două persoană bănuită nu a fost găsită până la acest moment, aceasta sustrăgându-se cercetărilor, însă sunt desfșurate cercetări pentru prinderea sa.

Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile pe numele agresorului reținut.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: hoti teama pervaz