x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iași - O bestie a violat o fetiță în vârstă de numai 3 ani

Iași - O bestie a violat o fetiță în vârstă de numai 3 ani

16 Noi 2016   •   12:25
Iași - O bestie a violat o fetiță în vârstă de numai 3 ani

Un bărbat din Răducăneni, județul Iași, a fost arestat preventiv, marți, după ce a agresat sexual o fetiță de doar 3 ani, care îi este și rudă.


 „La data de 15 noiembrie 2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni a înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Răducăneni un referat cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului RUGINĂ ANDREI pentru  săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, prevăzută de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit.c din Codul penal, constând în aceea că la data de 25.10.2016 persoana vătămată minoră R.S.A. în vârstă de 3 ani, din judeţul Iaşi, a fost supusă la acte de agresiune sexuală de către numitul RUGINĂ ANDREI care  a profitat de neputinţa victimei de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa. Inculpatul este rudă cu familia persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Marți, Judecătoria Răducăneni a dispus faţă de inculpatul Andrei Rugină măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, se precizează în document.

×
Subiecte în articol: fetita violata