x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Infractor împușcat de polițiști în picioare când încerca să fugă

Infractor împușcat de polițiști în picioare când încerca să fugă

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2023   •   22:41
Infractor împușcat de polițiști în picioare când încerca să fugă

Un bărbat de 37 de ani a fost împușcat, miercuri, când încerca să fugă de polițiști. Pe numele lui fusese emis un mandat de arestare preventivă pentru infracțiunile de trafic de minori și tâlhărie. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat în stare de conștiență la spital.

„Miercuri, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au obținut informații de interes operativ cu privire la locația în care s-ar afla un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Cămărașu, pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare preventivă de către Tribunalul Cluj, pentru infracțiunile de trafic de minori și tâlhărie”, anunță IPJ Cluj.

Bărbatul a fost găsit pe un teren viran din localitatea Cămărașu, fiind somat să se oprească din deplasare.

„Întrucât acesta nu ar fi respectat indicațiile și ar fi încercat să se sustragă, s-a efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar ulterior în direcția bărbatului, fiind rănit în zona membrelor inferioare. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat în stare de conștiență la spital. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se menționează în finalul comunicatului de presă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: infractor impuscat cluj