x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Gorj, reținut pentru că a incendiat o locuință în Dolj

Un bărbat din Gorj, reținut pentru că a incendiat o locuință în Dolj

de Redacția Jurnalul    |    09 Ian 2024   •   12:28
Un bărbat din Gorj, reținut pentru că a incendiat o locuință în Dolj

Un bărbat de 55 de ani, din Motru, județul Gorj, a fost reținut, el fiind suspectat că a incendiat o locuință din comuna Leu, județul Dolj, unde locuia fără forme legale.

Polițiști din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coşoveni, județul Dolj, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 55 de ani, din Motru, judeţul Gorj, bănuit de distrugere prin incendiere.

În 3 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din comun Leu, despre un incendiu care se manifesta la un imobil. Pompierii din cadrul ISU Dolj au lichidat incendiul, fiind stabilită ca posibilă cauză generatoare folosirea intenţionată a unei surse de aprindere.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat bărbatul de 55 de ani, din Motru, judeţul Gorj, care locuia fără forme legale în comuna Leu, bănuit de comiterea faptei.

Acesta a fost dus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Bărbatul va fi prezentat marți Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu cosoveni motru