x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu violent izbucnit la o gospodărie din județul Giurgiu. Două butelii au explodat

Incendiu violent izbucnit la o gospodărie din județul Giurgiu. Două butelii au explodat

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2024   •   20:25
Incendiu violent izbucnit la o gospodărie din județul Giurgiu. Două butelii au explodat

Un incendiu violent a izbucnit, în această după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Roata de Jos. Două butelii, care erau depozitate în anexă, au explodat. Nu au fost persoane rănite, însă, din nefericire, în incendiu au fost surprinși 100 de pui și trei câini.

„Un incendiu violent a izbucnit, în această după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Roata de Jos. Incendiul s-a manifestat într-un depozit de furaje și într-o anexă, existând pericol de extindere la casă, dar și la vecini. Două butelii, care erau depozitate în anexă, au explodat. Nu au fost persoane rănite, însă, din nefericire, în incendiu au fost surprinși 100 de pui și trei câini”, anunță ISU Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere și o cisternă. Aceștia au fost sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, cu o cisternă.

Au ars aproximativ 300 de baloți de lucernă, circa patru tone de lemne, șase tone de grâu și orz, dar și acoperișul anexei. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Pompierii au reușit să protejeze locuința de flăcări.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: incendiu gospodarie giurgiu butelii