x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la o gospodărie din Hălchiu, Brașov

Incendiu la o gospodărie din Hălchiu, Brașov

30 Noi 2017   •   10:37
Incendiu la o gospodărie din Hălchiu, Brașov

Pompierii militari intervin de peste patru ore pentru stingerea unui incendiu declanşat joi dimineaţă, în jurul orei 5,00, la o gospodărie din localitatea braşoveană Hălchiu, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja. 

Conform acestuia, au ars un grajd în care se aflau nouă tone de fân, precum şi patru anexe şi magazii. Mai multe animale au fost salvate, cu excepţia unui porc care a murit. Pompierii au reuşit localizarea incendiului înainte de a se extinde la casele din apropiere. O singură cameră de locuit, în care se aflau două persoane ce au fost evacuate, a fost distrusă. 

Cinci autospeciale de la ISU Braşov au intervenit pentru stingerea incendiului, intervenţia fiind dificilă din cauza cantităţilor mari de fân şi material lemnos ce au făcut ca focul să se propage foarte repede, a mai spus Sfreja. 

Se pare că incendiul a pornit de la un scurt-circuit la o magazie situată lângă şura de fân, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. 

Pompierii militari încă intervin pentru a se asigura că toate focarele care ar mai putea să reapară sunt lichidate.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu brasov halchiu