x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la un restaurant din Mihăileni, izbucnit de la un frigider

Incendiu la un restaurant din Mihăileni, izbucnit de la un frigider

29 Noi 2017   •   13:44
Incendiu la un restaurant din Mihăileni, izbucnit de la un frigider

Un restaurant din comuna botoşăneană Mihăileni a fost grav avariat în urma unui incendiu izbucnit, miercuri, din cauza efectului termic produs de un frigider situat în bucătăria unităţii, existând riscul extinderii flăcărilor la o locuinţă din apropiere, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată. 

Conform acestuia, pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret, cu două autospeciale, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mihăileni, cu mijloace de primă intervenţie, au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului de la bar-restaurantul din Mihăileni. 

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul clădirii, în bar, în bucătărie, în sala de mese şi într-un birou, cu pericol de propagare la întreaga construcţie şi la o casă de locuit, aflată în imediata vecinătate. 

Potrivit reprezentantului ISU Suceava, au ars lambriul de lemn din interior, pe o suprafaţă de aproximativ 450 de metri pătraţi, obiecte de mobilier, cinci televizoare, un computer desktop, un laptop, patru frigidere, sistemul de supraveghere, un boiler, un aragaz, o friteuză, două espressoare, un cuptor cu microunde, o casă de marcat, o parte din stolerie şi documente contabile. S-au degradat 180 de metri pătraţi din învelitoarea din tablă a clădirii, trei cuptoare de pizza, trei aparate de jocuri mecanice, o instalaţie de răcit bere, instalaţia electrică, marfă depozitată în interior. 

Incendiul a izbucnit în bucătăria restaurantului prin efect termic al curentului electric generat de un frigider lăsat sub tensiune. AGERPRES

×