x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sfârșit tragic pentru un bărbat din Bihor. A murit carbonizat în propria locuința, în urma unui incendiu

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Bihor. A murit carbonizat în propria locuința, în urma unui incendiu

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2024   •   21:40
Sfârșit tragic pentru un bărbat din Bihor. A murit carbonizat în propria locuința, în urma unui incendiu

O casă din localitatea Tărian, județul Bihor, a fost afectată luni seara de un incendiu. Proprietarul, un bărbat de 80 de ani, a fost găsit mort în locuință.

O femeie a sesizat la 112, luni, în jurul orei 19.50, producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Tărian, semnalând totodată posibilitatea ca proprietarul să fi fost surprins de flăcări în interior.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, echipajul de pompieri paramedici al Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Girișu de Criș, care a intervenit cu o autospecială de stingere.

În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta deosebit de violent la casa formată dintr-o cameră de aproximativ 16 mp și la acoperișul acesteia.

Pompierii au localizat și lichidat focarele în aproximativ 15 minute, însă în interior au găsit trupul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 80 de ani.

La ora transmiterii știrii, pompierii acționează pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și stabilirea împrejurărilor determinante ale evenimentului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: incendiu mort