x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu puternic la un atelier de tâmplărie din Slănic Moldova

Incendiu puternic la un atelier de tâmplărie din Slănic Moldova

04 Mar 2019   •   17:22
Incendiu puternic la un atelier de tâmplărie din Slănic Moldova

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la un atelier de tâmplărie situat în Slănic Moldova, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la detaşamentele de pompieri Oneşti şi Moineşti, o autospecială de la Garda de Intervenţie Comăneşti şi două autospeciale din cadrul serviciilor de voluntari pentru situaţii de urgenţă din Slănic Moldova şi Târgu Ocna. Totodată, din cauza riscului de propagare a incendiului s-a luat decizia trimiterii unei autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Bacău.

"Incendiul a fost localizat, manifestându-se pe o suprafaţă de 490 de metri pătraţi, dintre care 480 de metri la atelierul de tâmplărie şi 10 metri pătraţi la acoperişul unei case din vecinătate. Acţionează pentru lichidare un număr de 24 de pompieri militari şi opt voluntari, cu opt autospeciale cu apă şi spumă şi un autoturism pentru muncă operativă", au precizat reprezentanţii ISU Bacău.

Potrivit sursei citate, nu au fost înregistrate victime. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu bacau