x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident dramatic în Botoşani! O femeie a decedat într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa

Incident dramatic în Botoşani! O femeie a decedat într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa

22 Noi 2017   •   10:14
Incident dramatic în Botoşani! O femeie a decedat într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa

O femeie în vârstă de 82 de ani din localitatea Băluşeni a decedat, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu. 

Potrivit acesteia, incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere, iar proprietara nu a reuşit să iasă din imobilul cuprins de flăcări. 

"Întrucât existau informaţii că proprietara, în vârstă de 82 de ani, nu a reuşit să iasă din casă, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Aceasta a fost descoperită decedată în interiorul locuinţei", a afirmat Dorina Lupu. 

ISU a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani. La sosirea acestora la faţa locului, casa era cuprinsă de flăcări în totalitate. 

Aceasta este cea de-a doua victimă decedată în urma unui incendiu în ultimele două zile. Marţi dimineaţă, un bărbat de 61 de ani a murit după ce patul în care dormea a luat foc, din cauza unei ţigări uitate aprinse. AGERPRES 

×