x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident macabru la vama Nădlac. Au vrut să aducă un mort în țară

Incident macabru la vama Nădlac. Au vrut să aducă un mort în țară

31 Iul 2016   •   12:12
Incident macabru la vama Nădlac. Au vrut să aducă un mort în țară
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Incident bizar și macabru, sâmbătă, la PTF Nădlac II (Autostrada A1). Polițiștii de frontieră au interzis intrarea în țară a unui microbuz condus de un gălățean, care revenea în țară cu familia din Germania. Numai că în microbuz era transportat și cadavrul unui bărbat, scrie aradon.ro.

Șoferul a declarat că decedatul este fratele său, care a murit în mașină pe teritoriul Ungariei, în timp ce se întorceau în țară. În mașină se afla și soția decedatului, care a spus că acesta suferise de cancer în stadiu avansat și fuseseră cu toții la tratament în Germania, de unde au fost trimiși acasă pentru că pacientul nu mai putea fi ajutat. Bărbatul nu a mai ajuns acasă, iar familia nu s-a gândit să anunțe autoritățile statului în care a survenit decesul, așa cum se procedează. În astfel de cazuri, autorităţile ar fi trebuit anunţate chiar şi prin Serviciul de urgenţă 112, pentru ca un medic legist să constate decesul.

”Polițiștii de frontieră au sesizat autoritățile ungare, care se ocupă de întocmirea formalităților necesare repatrierii cadavrului”, a precizat Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

×