x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan: Un tânâr băut şi fără permis, a lovit cu maşina o căruță, apoi a fugit de la locul accidentului

Inconștiență la volan: Un tânâr băut şi fără permis, a lovit cu maşina o căruță, apoi a fugit de la locul accidentului

24 Oct 2020   •   17:00
Inconștiență la volan: Un tânâr băut şi fără permis, a lovit cu maşina o căruță, apoi a fugit de la locul accidentului

Un bărbat băut și fără permis a lovit în noaptea de vineri spre sâmbătă o căruță pe DJ 401D, pe raza localității Copăceni, județul Ilfov, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au prins și l-au reținut pentru 24 de ore.

 

Potrivit IPJ Ilfov, un bărbat în vârstă de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 401D, pe raza localității Copăceni, către comuna 1 Decembrie, ar fi acroșat o căruță, condusă de un bărbat în vârstă de 33 de ani.

În urma impactului, căruțașul a fost proiectat pe șosea. Acesta a fost dus cu Ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a părăsit locul accidentului, fiind identificat și depistat imediat de polițiștii din Ilfov.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la verificări s-a stabilit că are permisul de conducere anulat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat sâmbătă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul de către o persoană căreia permisul de conducere i-a fost anulat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

×
Subiecte în articol: accident şofer beat