x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! O bătrână de 91 de ani din Teleorman a căzut într-o fântână, după ce i s-a făcut rău

Incredibil! O bătrână de 91 de ani din Teleorman a căzut într-o fântână, după ce i s-a făcut rău

09 Ian 2018   •   11:01
Incredibil! O bătrână de 91 de ani din Teleorman a căzut într-o fântână, după ce i s-a făcut rău

O femeie de 91 de ani, din Teleorman a căzut marţi dimineaţă într-o fântână cu diametrul de aproximativ un metru. Bătrâna a fost salvată de către echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleoreman. 

Pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţă în localitatea Merenii de Sus, pentru a scoate dintr-o fântână o femeie care a căzut la câţiva metri adâncime, după ce i s-a făcut rău, a anunţat purtător de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir.

Femeia a fost găsită de un localnic care a trecut pe lângă fântână. Bărbatul a alertat de urgenţă autorităţile.sursa:România News

Echipele de intervenţie au reuşit să o scoată pe bătrână, în urma unei acţiuni care a durat mai puţin de zece minute. Salvatorii au coborât la femeie cu o scară şi au legat-o cu corzi, după care au tras-o afară.

Bătrâna era conştientă şi uşor hipotermică atunci când a fost scoasă afară. Ulterior a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi transprtată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

×