x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Patru tineri din Constanţa au trimis cocaină prin curier

Incredibil! Patru tineri din Constanţa au trimis cocaină prin curier

24 Ian 2019   •   14:12
Incredibil! Patru tineri din Constanţa au trimis cocaină prin curier

Nişte constănţeni s-au gândit să trimită cocaină prin curier, crezând poate că în acest fel nu fac trafic, adică nu intră sub incidenţa legii.

Procurorii DIICOT Constanța au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a  patru tineri, domiciliaţi pe raza municipiului Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

În fapt s-a reţinut faptul că, în jurul datei 19.01.2019, doi dintre aceşti tineri, au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conținea cantitatea de aproximativ 500 grame substanță pulverulentă de culoare albă ce conținea cocaină (drog de mare risc). Coletul a fost introdus în țară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din muncipiul București prin intermediul a doi bărbaţi şi transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante. În fapt s-a reţinut că începând cu vara anului 2018,cei patru tineri, împreună cu alţi suspecţi, au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică. De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul I. A.-F. deține mai multe locuințe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente, erau depozitate, porționate, preparate, ambalate și chiar vândute drogurile aduse vrac. Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul D.C.C.O., I.P.J. Constanța, S.C.C.O.P.M. Constanța și G.M.J. ”TOMIS” Constanța. Sursa: telegrafonline

×
Subiecte în articol: droguri tineri constanta colet curier