x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Tavanul unei săli de sport a unui liceu din Blaj ș-a prăbuşit parţial

Incredibil! Tavanul unei săli de sport a unui liceu din Blaj ș-a prăbuşit parţial

11 Mai 2018   •   15:50
Incredibil! Tavanul unei săli de sport a unui liceu din Blaj ș-a prăbuşit parţial

O treime din tavanul sălii de sport a Liceului Tehnologic "Ştefan Manciulea" din Blaj s-a prăbuşit, iar din plafoanele a trei săli de clasă s-au desprins bucăţi mari, fără ca vreun elev sau cadru didactic să fie rănit, potrivit unei informări, transmisă vineri, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Alba.

În momentul prăbuşirii unei părţi din tavan, în sala de sport nu era nici o persoană. Aceasta a fost închisă până când tavanul va fi reparat.

Potrivit sursei citate, mai întâi, din cauza ploilor şi a umezelii infiltrate în trei săli de clasă aflate la etajul I al clădirii, au început să se desprindă bucăţi mari din tavan. Ulterior, a căzut şi o treime din tavanul sălii de sport a liceului, dat fiind faptul că "sistemul de susţinere a lambriului era în stare avansată de degradare", conform comunicatului.

Clădirea în care funcţionează liceul aparţine Mitropoliei Române Unită cu Roma, Greco-Catolică Blaj.

În cursul zilei de vineri, conducerea ISJ Alba s-a deplasat la faţa locului pentru a discuta măsurile care urmează să fie luate, în vederea rezolvării urgente a situaţiei. Tot în cursul zilei de vineri va avea loc o întâlnire între reprezentanţi ai Mitropoliei Greco-Catolice, Primăriei Blaj şi conducerea unităţii de învăţământ. AGERPRES

×