x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! Un şofer de la pompe funebre prins beat la volan, cu mortul în maşină

Incredibil! Un şofer de la pompe funebre prins beat la volan, cu mortul în maşină

30 Oct 2017   •   14:24
 Incredibil! Un şofer de la pompe funebre prins beat la volan, cu mortul în maşină

Un târgujian mort în Franța a fost adus acasă, pentru înhumare. Deplasarea decedatului s-a făcut cu un dric, după ce familia mortului a plătit serviciile unei firme din capitală. 

Polițiștii din Vâlcea au oprit în trafic mașina respectivă și l-au controlat pe șofer. I-au pus și fiola, iar rezultatul a fost pozitiv.

,,Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat pe raza municipiului, un bărbat de 35 de ani, din București, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a fost indicată valoarea de 0,62 MG/L alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital in vederea recoltării probelor biologice de sânge. Bărbatul transporta către Târgu Jiu, cu un autoturism tip dric o persoană decedată în Franța. În acest caz, a fost întocmit dosar penal”, comunică IPJ Vâlcea.

Informația în cauză a ajuns imediat și la angajații firmelor de pompe funebre din Târgu-Jiu care susțin că au aflat de incident, dar și de faptul că familia decedatului a stat cu emoții că șoferul nu-și va continua cursa și nu va aduce corpul neînsuflețit la destinație.Observator.tv

×