x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jucării în valoare de aproximativ 600.000 lei confiscate de inspectorii vamali din Constanța

Jucării în valoare de aproximativ 600.000 lei confiscate de inspectorii vamali din Constanța

de Redacția Jurnalul    |    13 Iun 2023   •   23:45
Jucării în valoare de aproximativ 600.000 lei confiscate de inspectorii vamali din Constanța

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au reținut peste 470 de jucării și 5.000 de figurine din carton, succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală, valoarea lor fiind de circa 600.000 de lei.

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București au făcut, în perioada 8-12 iunie, controlul fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale cu sediul în Ucraina.

Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au reținut 472 bucăți jucării, succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mărcile „Mercedez Benz AMG”, și „BMW M5”.

În aceeași perioadă, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale cu sediul în România și au reținut 5.000 bucăți figurine din carton, succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca ,,Smiley”.

Valoarea totală a bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 600.000 lei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: jucarie vama