x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Legiştii au stabilit cauza morţii fetiţei de 10 ani din Râmnicu Vâlcea

Legiştii au stabilit cauza morţii fetiţei de 10 ani din Râmnicu Vâlcea

16 Mar 2017   •   13:05
Legiştii au stabilit cauza morţii fetiţei de 10 ani din Râmnicu Vâlcea
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

O fetiță de 10 ani din Râmnicu Vâlcea a sfârșit în mod tragic, după ce a fost dusă de urgență la secția UPU Vâlcea marți, 14 martie 2017. Medicii au consultat-o, au constatat că starea acesteia este gravă și au decis transferarea ei către un spital din București. Fetița acuza dureri mari de cap. Din primele informații se pare că fetița avea o viroză cu complicații cardiace.

Din nefericire copila a decedat în ambulanţa care o transporta la Bucureşti.

După efectuarea necropsiei, medicii legiști au stabilit că fetița a murit din cauza unei endocardite, o infecție a inimii, o determinare virală la nivel cardiac, fiind, de fapt, o complicație post viroză.

Vineri la școala, fetița a spus învățătoarei că o doare capul, mai aveau câteva minute și terminau orele! Sâmbătă a făcut febra 40 și a fost dusă la spital. Nu i s-au făcut prea multe, niște glucoză și vitamine și a fost trimisă acasă.

Marți dimineață a spus mamei că o doare capul și oasele și s-a dus iarași la spital. De aici au vrut să o trimită la București cu elicopterul, dar nu venea decât peste 4 ore... Doctorul a tot sunat la spitale în București și multe au refuzat să o primească, în sfârșit a găsit unul.

Au plecat cu salvarea spre București. Mama cu rudele cu o alta masina, au ajuns la Topologu, unde au fost sunați din salvare. S-au întors la spitalul din Vâlcea, însă fetița a decedat.

×