x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă o localitate din Hunedoara va intra în carantină. Rata de infectare este uriașă

Încă o localitate din Hunedoara va intra în carantină. Rata de infectare este uriașă

05 Ian 2021   •   15:54
Încă o localitate din Hunedoara va intra în carantină. Rata de infectare este uriașă

Localitatea Toplița din județul Hunedoara a intrat marți în carantină după ce rata de infectare a populației a depășit pragul de 27 persoane infectate la mia de locuitori. Autoritățile județene vorbesc despre o situație gravă.

Localitatea Topliţa din judeţul Hunedoara a intrat în carantină după ce numărul cazurilor de infectare a crescut foarte mult. Carantina este impusă timp de două săptămâni începând de marți.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență-Hunedoara, convocat de prefectul județului, Călin-Petru Marian, a decis să instituie începând cu data de 05 ianuarie 2021, pentru o perioadă de 14 zile, carantinarea zonală în localitatea Toplița aparținătoare comunei Toplița județul Hunedoara. Măsura a fost luată în urma analizei situației epidemiologice generată de coronavirusul SARS-CoV-2, având ca rezultat o incidență a cazurilor active de 27,32 la 1000 locuitori. Potrivit medicilor specialiști, riscul epidemiologic este de o gravitate maximă, în cazul în care nu se respectă măsurile legale în vigoare”, a anunțat Prefectura județului Hunedoara.

 

×
Subiecte în articol: toplita carantina