x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două mașini de poliție s-au ciocnit în timpul unei urmăriri, la Arad. Patru polițiști au ajuns la spital

Două mașini de poliție s-au ciocnit în timpul unei urmăriri, la Arad. Patru polițiști au ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    29 Oct 2023   •   09:20
Două mașini de poliție s-au ciocnit în timpul unei urmăriri, la Arad. Patru polițiști au ajuns la spital
Sursa foto: Aradon.ro

Doi dintre polițiștii implicați în accidentul din Arad au fost răniți grav și au fost internați în spital. Aceștia au fost răniți după ce două autospeciale de poliție s-au ciocnit în timp ce urmăreau o mașină care nu a oprit la semnal. Șoferul a fost prins.

IPJ Arad arată că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, a fost depistat autoturismul urmărit, abandonat pe o stradă din localitatea Olari, la aproximativ 10 km de locul producerii accidentului.

Duminică dimineața, au fost depistați 4 tineri, 2 la domiciliu și 2 într-o pădure din proximitatea orașului Pâncota, toți din localitatea Pâncota, care s-ar fi aflat în autoturism.

Din primele verificări, mașina ar fi fost condusă de un tânăr de 18 ani, care a fost testat cu aparatele alcooltest și DrugTest, cu rezultat negativ.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului accidentului.

IPJ Arad anunță că doi polițiști au fost răniți grav și au rămas internați în spital, unul a fost diagnosticat cu răni care nu necesită internarea, iar al patrulea nu a fost rănit.

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe raza orașului Pâncota, județul Arad, un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unui autoturism. Mașina urmărită și-a continuat deplasarea, iar, în orașul Sântana, autospeciala de poliție aflată în urmărire a intrat în coliziune cu o altă autospecială. Patru polițiști au fost transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Masina politie

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mașini poliție accident arad